logo-t

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

  Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

 • UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

  UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Izvještaji
26. Ožujak 2013

Krak In Dub: drugi rođendanski party Trip to Ziona

Iza nas je još jedan basovima preplavljen rođendanski party Trip to Ziona! Kao i prve večeri drum and bassa, junglea i dubstepa nije nedostajalo, a rasplesana ekipa, iako u manjem broju, skakutala je do rano ujutro.

Dinamičnim zvukom reggaea i rootsa u večer nas je lagano uveo MirekL JAHrnek, uvijek rado viđeni gost na ovakvim eventima. Nakon MirekLa dj prijestolje preuzima Sheco, član Seasplash Crewa, koji je Močvaru napunio izvrsnim jungleom i drum and bassom dok se ekipa lagano skupljala čekajući dugo najavljivanog Francuza. Uz neizostavne dj-e Trip To Ziona, Agregata i Jan Becelea, te nakon njih 207 (tu-ou-sevn), dj-a i producenta iz Pule, u prostoru kod šanka dominirao je dubstep. Što kaže jedan frend, nitko od nas nekako ne dođe radi dubstepa, ali na kraju svi zaglavimo tamo i negdje između vremena i prostora ostanemo levitirati s uvijek iznenađujuće dobrim breakbeatom i stepom!

Kako je večer odlazila, a ekipa i dalje polako dolazila, svoj dugi set napokon je započeo i Krak In Dub! Za ovu večer pripremio nam je dva puna sata odličnog beata, počevši laganim reggae mixevima u gotovo neprepoznatljivom stilu. Nakon početnog zagrijavanja, pokazao je zašto je toliko cijenjen u svojim krugovima te nam je, uz "Rastamana" i ostale hitove pružio jedno odlično jungle putovanje. Prostor za šankom pod svoje je okrilje uzeo MMMeniga, meni osobno jedno od većih iznenađenja večeri. MMMeniga je pripadnih davne punk generacije 80-tih te ima izuzetno dj iskustvo, a danas svoje setove bazira više manje na dubstepu uz primjesu bass stilova i techna! Šank se rasplesao i iskakao kao da je večer tek počela, tako da uz njega, i drum and bass još jednog člana Seasplash Pula Crewa u prostoru do, L Jay-a, zapravo nije mogla bolje završiti!

Nakon dva odlična rođendanska partyja, nemojte se još ulijeniti jer nas u petak 29.3. čeka Escape birthday edition - veliki rođendanski finale uz Egolessa! Uz klupske kolege Zmayu, Leeksa, Mefu, neizostavne Trip to Zion dj-e te puno duba, dubstepa, drum'n'bassa i breakza, slavite s nama i posljednji petak ovog jednomjesečnog rođendanskog ludila. Vidimo se u Močvari!

 

Tekst:  

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"