logo-t

 • Johnny Clarke:

  Johnny Clarke: "I danas živim i stvaram u Kingstonu, to je moj dom"

 • Rototom - Reggae Disneyland

  Rototom - Reggae Disneyland

 • Inner Circle u Šibeniku

  Inner Circle u Šibeniku

 • Istarski dub – nekad i sad

  Istarski dub – nekad i sad

 • Max RubaDub –

  Max RubaDub – "Style & Passion"

nike

Događanja
Slušaj ovo
6. Travanj 2017

Novi materijal Diyale

Diyala ima novi live video i suradnju
Najbolja underground MC/vokalistica s ovih prostora Diyala koja iza sebe ima dva albuma „Rapstract“ i „D.I.Y.“ već neko vrijeme s crnogorskim producentom Andrijom Krivokapićem (Masturbeator) radi na novim materijalima. Iako još nekoliko pjesama čekaju dovršavanje, Diyala je odlučila s publikom podijeliti djelić novije produkcije uz dvije već otprije publici poznate stvari kroz svoj live showcase video uz DJ Yesha snimljen uživo u klubu KSET.

U videu se nalaze isječci šest Diyalinih pjesama od kojih su dvije starije „Heart Juice“ producirana od strane švicarskog dvojca Reverse Engineering te „Gedup“ koju je producirao naš producent NMC, za koju je Diyala snimila i svoj posljednji video spot, mračan i mističan kao i sve dosadašnje suradnje nje i Filipa Filkovića Philatz-a koji je snimio i režirao i novi live video koji vam predstavljamo. Preostale četiri stvari u videu su novi materijali rađeni s već spomenutim Andrijom Krivokapićem te su dio cjeline koja će uskoro biti predstavljena publici. Imena pjesama su „Take It“, „Rock Aware“, „Sky In The Sky“ te opaki dancefloor banger u maniri The Prodigya, „World Raw 3“. Osim što se bavi autorskim stvarima Diyala voli i u suradnje te je po drugi put zaplovila i house vodama. Nakon odlične suradnje s berlinskim dvojcem Danza Macabra na pjesmi „In For It“ koju je remiksirao i veliki Mathew Herbert, nedavno je izašla i njena suradnja s našim sve traženijim producentom Andreom Ljekajem na stvari „The Unsaid“ izašloj na odličnoj etiketi Save Us.

Osim što je iznimna performerica, Diyala je poznata i po svom ekstravagantnom modnom te scenskom izričaju te svojim nastupima često prisutnima koji je gledaju po prvi put ostavlja upitnik nad glavom uz pitanje „Ček, ona je odavde?!“. Zasigurno je na njen rad ostavilo traga to što je odrastala u Brooklynu / New York. Veselimo se izazvati takve reakcije na budućim koncertnim nastupima, stoga stay tuned.
Tekst:   PR

Video sadržaj

Recenzije

Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"
Banana Zvuk - “Split Banana”
Ras Mc Bean & Soulcraft – „Reggae On A Mission“