logo-t

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

  Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

 • UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

  UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Slušaj ovo
25. Ožujak 2018

ZAA - "Closer"

ZAA ima novi glas i video za singl „Closer“
Posljednjih meseci članovi grupe ZAA, kao u transu, u kruševačkom studiju Košnica, kuju svoj četvrti studijski album, tempiran da se pred publikom pojavi na jesen 2018. Promotivna tema, odabrana za otvoranje novog poglavlja u radu benda (uz široj javnosti premijerno predstavljanje Anđele Ilić, novog glasa grupe ZAA), pjesma „Closer“ još jedno je producentsko ostvarenje suosnivača i klavijaturista grupe Zorana Vasića. Upravo je, putem službenog ZAA Youtube kanala premijerno emitirana i video verzija ovog singla, snimljena u smederevskopalanačkom „Punk Rock Cafe“-u. Autor cjelokupne ekranizacije pjesme "Closer" je Darko Riot.

„Blizina ljubavi ne mora uvek za sobom da povuče sreću (zaljubljenih). Nepredvidivost ljubavnog odnosa je doživotna tema i inspiracija, tako da se učimo do samog ’kraja’. Muzika je takođe ljubav, koja nas spaja i drži na okupu. Ali i ona se menja odražavajući naš puls, koji ovih dana brže i jače udara. Ritam je funk, duša je soul, priča je blues. ZAA igra, pleše i skače! Izvolite drugari, oderite cipele o podijum za slobodu, mislim igru“ - izjavio je povodom početka novog kreativnog poduhvata Toma Ilić, bas gitarista benda.

Nakon premijere singla „Closer“ slijedi i serija travanjskih ZAA live nastupa: 13.4. Feedback, Niš, 14.4. Tesla Bar, Leskovac, 27.4. Pub Lazino tele, Novi Sad I 28.4. Zappa barka, Beograd.
Tekst:   PR

Video sadržaj

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"