logo-t

11. Skaville Festival
Vijesti

11. Skaville Festival

Nadolazi nam 11. izdanje Skaville festivala
E3 i Egoless,  predstavnici ZamZam Sounda u Mastersu
Vijesti

E3 i Egoless, predstavnici ZamZam Sounda u Mastersu

Volumen & Reggae hr predstavljaju Reggae utorak special edition 
Samory I - "Black Gold"
Recenzije
Objavljeni datumi 16. Seasplasha 2018.
Vijesti

Objavljeni datumi 16. Seasplasha 2018.

Stigli novi datumi i puštene prve ulaznice za Seasplash 2018.
Overjam Festival opravdao povjerenje publike
Izvještaji

Overjam Festival opravdao povjerenje publike

Treći dan šestog dana Overjama
prev
next

nike

Događanja
Reggae slovenija
Vijesti
2. Kolovoz 2017

Bliži se Overjam festival

​U Tolminu će se uskoro čuti zvukovi reggae glazbe​ 

Manje od dva tjedna dijele nas od dolaska šestog izdanja Overjama u Tolminu. Svi će ritmovi reggae glazbe biti zastupljeni od utorka, 15. do subote 19. kolovoza. Među izvođačima najistaknutiji su Ky-Many Marley, Don Carlos, Freddie McGregor, Alborosie, Richie Spice i Dub FX, a tu je još pregršt izvođača koji zastupaju reggae, dub, dancehall, jungle kao i druge podžanrove reggae glazbe. Glazbeni dio Overjama ove godine održat će se na tri pozornice- primarna, Yellow Stage, smješten je u srcu festivala i ugostit će noseća imena festivala. Na Green Stageu će biti mnogo selektora reggae, ska, dancehall i dub smjerova, a dok će na Red Stageu biti zastupljena sound system kultura.

Overjam ne oduševljava „samo” s nizom raznovrsnih i kvalitetnih reggae izvođača - njegovi specijaliteti su i lijepi geografski položaj i široki festivalski program. Postoje aktivnosti za djecu, koje se provodi pod nazivom Overjam4Kidz - za najmlađe se pripremaju glazbene i likovne radionice, razne igre i mnoge druge uzbudljive dnevne aktivnosti. Sprema se također zanimljiv program u sklopu programa Overjam Univerze koji svaki dan počinje u 14.00 sati. Ove godine će se dotaknuti teme kao što su žene u reggae glazbi, razvoj reggae glazbe, reggae u Sloveniji, kao i mnoge druge teme vezane za reggae glazbu.

Premda je puno manji od Rototom Sunsplasha, tolminski Overjam itekako može stati uz bok velikom festivalu u Španjolskoj, popisom izvođača koji je svake godine sve bogatiji. Alborosie, Ky-Mani Marley, Don Carlos, Dub FX, Freddie McGregor, Ward 21, General Levy, Skarra Mucci i Panda Dub samo su neki od izuzetno kvalitetnih izvođača koji će nastupati na Overjamu od 15. do 18. kolovoza.

Ulaznice za Overjam dostupne su putem online trgovine MH Shop i preko Eventima, cijena festivalske ulaznice iznosi 89 € + fee ili samo za jedan dan (cijena ulaznice je 25 € + naknada). Ulaznica za warm up 15. kolovoza je 20 €. Ulaznice koje će biti na raspolaganju na festivalu biti će skuplje, tako da vam savjetujemo da "ubodete" svoju ulaznicu na vrijeme. 

Na Overjam možete doći i s organiziranim prijevozom koje provodi vanjski partner organizatora. Sve informacije dostupne su na linku.

Tekst:  

Recenzije

Samory I - "Black Gold"
Vivian Jones - "Deep Roots"
Trilion - "Ain't No Future With No Past"
Waitapu - "Hortus"
Bob Marley and The Wailers - "Exodus 40"