logo-t

Sassja - "No problemo"
Recenzije

Sassja - "No problemo"

"Uvijek je bila čudna"
MikkiM – "21st Century Rude Boy"
Recenzije
Filip Motovunski - "Check Out the Vibe" EP
Recenzije
Exotic Times podcast
Podcast

Exotic Times podcast

Dancehall, dancehall
prev
next

nike

Događanja
Vijesti
29. Kolovoz 2017

Hornsman Coyote objavio novi album "Sevengreen"

"Bells of Hate" novi singl
Beogradski reggae glazbenik Hornsman Coyote (Nemanja Kojić) objavio je novi album pod nazivom "Sevengreen" u izdanju Ammonite Recordsa. Poslije nekoliko međunarodnih projekata kao i suradnje s bendom Coyote je samostalno potpisao novi studijski materijal na kojem se nalazi 12 pjesama. Album prati video za pjesmu „Bells of Hate“, a ljubitelji Coyotove glazbe mogli su naslutiti o kakvom je materijalu riječ na prva dva singla s ovog izdanja: „Modern Age Slavery“ i „I Belive“. Nemanja napominje da je kao i u njegovom dosadašnjem radu glazba odraz onoga što svakodnevno živi:

- Posle dužeg vremena pevam isključivo u svoje ime, sigurniji u ono što govorim više nego ikad. Na celom albumu ima dosta simbolike, koja je takođe zasnovana na ličnim osećanjima i percepciji... a i nekim činjenicama. Ovo je moj deseti album kao Hornsman Coyote, sedam je moj srećan broj, zelena je boja mira, a "Sevengreen" je ujedno i 50. izdanje Ammonite Records-a, kaže Nemanja Kojić Coyote.

Album je producirao poznati međunarodni tim House Of Riddim specijaliziran za reggae glazbu, s kojima je Coyote već surađivao na pjesmama “Belly Of The Beast” i “Seems Like Revolution”. CD "Sevengreen" može se nabaviti od 28. kolovoza preko izdavača Ammonite Recordsa, dok se beogradska pormocija albuma očekuje tijekom rujna, nakon Coyotove međunarodne turneje koja je u tijeku.
Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Sly and Robbie Meet Dubmatix - "Overdubbed"
Sassja - "No problemo"
MikkiM – "21st Century Rude Boy"
Filip Motovunski - "Check Out the Vibe" EP
207 - "Brainstorm" LP