logo-t

Vibronics - "Legends of Jamaica" 3x7''
Recenzije
Fokus  - "Ghetto Riddim" EP
Recenzije

Fokus - "Ghetto Riddim" EP

Bubnjem i basom protiv Babilona
Delphine - "Blue Soul"
Recenzije

Delphine - "Blue Soul"

Strast za reggaeom 
David Rodigan i Outlook Orkestar otvaraju 11. Outlook...
Vijesti

David Rodigan i Outlook Orkestar otvaraju 11. Outlook...

Bonobo, David Rodigan i Outlook Orkestar uvode nas u novo desetljeće Outlook festivala u pulskoj Areni
Kali Fat Dub - "Nakot Azrielov"
Recenzije
prev
next

nike

Događanja
Vijesti
7. Listopad 2017

Junior Natural, novo otkriće Sly & Robbiea

​Mlada nada 

Junior Natural, rođen kao Teodor Lindström, 22-godišnji je švedski reggae umjetnik. Glazbu je počeo stvarati već s osam godina, a sa samo 12 godina nastupio je u svom rodnom gradu na Uppsala Reggae festivalu sa svojim ocem i bendom. U to vrijeme, također je izdao svoj prvi singl "Number 1 Girl" na 7 '' vinilu, roots pjesmu koju je posvetio svim majkama na svijetu.​ Junior Natural objavio je dva EP-a "Reveal" i "Everlasting", predstavljen je na nekoliko riddim kompilacija, a nastupao je uživo s bendovima kao što je The Far East Band, te s raznim sound systemima diljem Europe i na Jamajci.

Junior Natural nedavno je dobio priliku u Kingstonu, upoznao je Robbieja Shakespearea na parkiralištu pri odlasku na audiciju, Obzirom da ih je uvjerio svojim talentom na audiciji, Sly & Robbie su ga pozvali da se vrati kada će imati 12 pjesama. Tako je mlada švedska nada dobila podršku od Sly & Robbiea za snimanje "Militanta", prvog albuma njihove zajedničke suradnje. "Militant" je snimljen u Anchor Studiju u Kingstonu, a gitaru je odsvirao Chinna Smith i Robbie Lyn klavijature.

Dodatna slika 1

"Robbie i ja smo uvijek tražili nove talente, pojedince s koji imaju poruku koja ide ravno u ljudska srca. Nije bitno koje je pjevač rase, tražimo stav, ravnotežu i pozitivnost. Mi smo za Juniora učinili ono što smo učinili kada smo pokupili Michaela Rose u sedamdesetima i polirali njegov zanat. Junior ima tu vrstu vibracije, kao da je ovdje desetljećima ", kaže Sly.

"Mlad je poput bebe, a mudar i iskusan kao starac. Jedva smo ga morali uopće trenirati kada se izrazio: bilo je to kao da se otvorio kanal koji je podešen na neku duhovnu atmosferu odozgo. Posao je još ugodniji i lakši: riddimi su nam došli poput magije, sve je kliknulo, želimo nastupiti na pozornici s njim, on može raditi čudesa na pozornici s Taxi Gangom ", izjavio je Robbie.

"Soldiers", prvi singl s albuma je već su dostupan, a "Militant" će biti objavljen 13. listopada u digitalnom izdanju, CD-u i na vinilu.

Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Fokus - "Ghetto Riddim" EP
Vibronics - "Legends of Jamaica" 3x7''
Delphine - "Blue Soul"
Kali Fat Dub - "Nakot Azrielov"
Keishera - "It's Me"