logo-t

Sassja - "No problemo"
Recenzije

Sassja - "No problemo"

"Uvijek je bila čudna"
MikkiM – "21st Century Rude Boy"
Recenzije
Filip Motovunski - "Check Out the Vibe" EP
Recenzije
Exotic Times podcast
Podcast

Exotic Times podcast

Dancehall, dancehall
prev
next

nike

Događanja
Vijesti
26. Listopad 2017

Dub Arena #5 u Puli

Dub Arena #5 + Dnb Floor @ Klub Uljanik
Nakon uvodne komedije i zadimljene atmosfere u Supu, vrijeme je da se otvore vrata kluba Uljanik i vrati se u njega Dub Arena.Na prvi događaj ove sezone 10. studenog, u kojoj će nastaviti s mjesečnim druženjima, stižu gosti iz Zagreba na dva floora: roots/dub i drum&bass, ozvučeni s dva istarska sound systema.

U Dub Arenu nam stiže Homegrown Sound, Karlo kao selektor i operator i Mia na mikrofonu. Nakon odlične suradnje na Seasplash Festivalu, gdje su otvorili prvi dan festivala nevjerovatnim family vibeom zajedno sa Zenicafaria Soundsystem, odlučili su pozvati Karla i Miu u Pulu da se to ponovi. Večer će otvoriti Rea Shango Farout Tas malo toplijim ritmovima reggae rootsa koje vješto skuplja godinama putovanja svijetom. Rezident sound je cijeli Munchies Sound System koji ce završiti večer s cijelim crewom.

Na dnb floor nam stiže Brat Leeks iz Dirty Beatz crewa, s kojima se surađuje već dvije godine i imaju izvrstan odaziv s njihove strane. Osim Leeksa večer će dodatno zagrijati mladići koji pomažu u svakoj prilici, Ervin i Arboretum Kolektiv. Oni nam od samih početaka (ma i prije početaka) pomažu da se stvari što bolje odrade. Očekuje vas putovanje kroz sve drum&bass podžanrove ozvučeno na snažnom Vibrations Addict sound systemu!

Početak u 22h, kraj u 6h. 

Upad:
30<00.00<40 kn
04<00.00<06 €
Tekst:  

Recenzije

Sly and Robbie Meet Dubmatix - "Overdubbed"
Sassja - "No problemo"
MikkiM – "21st Century Rude Boy"
Filip Motovunski - "Check Out the Vibe" EP
207 - "Brainstorm" LP