Homegrown Sound meets Zu-Bam

nike

Događanja
Vijesti
4. Prosinac 2017

Homegrown Sound meets Zu-Bam

Just Dubwise – Funk Edition #3
Nakon dulje stanke Just Dubwise program vraća se u podrum Funk Cluba u četvrtak 7. prosinca kako bi još jednom ispitali statiku same zgrade.. Ovog puta će im se pridružiti i inženjer Zu-Bam sa svojom bassovitom selekcijom!

Zu-Bam se glazbom počeo baviti još davne 1999. te je djelovao kroz kolektive Jaribou sound system i Trip to Zion, sve do 2008. kada je odlučio zaploviti u solo vode. Gostovao je na gotovo svim večerima vezanima za reggae i dub pa tako i festivale kao što su Seasplash, Tides of Youth, Dub Camp u Šibeniku, Future Nature... Selekcija mu se bazira na rootsu, dubu i psydubu, a što nam je pripremio za četvrtak 7. prosinca dođite sami provjerit.

Homegrown Sound koji će se pobrinuti za uvod u ovu večer je na sceni od 2011. godine kada je prvi put zavrtio uz Jahstice sound u Mastersu. Osim selektiranja, od 2013. organizira i Just Dubwise partije i ugošćuje O.B.F sound system, Reggae bus sound system, Riddim Tuffu, Haspara, Brigadier JC-a, Iron Dubz i mnoge druge. Godine 2016. soundu se pridružila MC Mia koja svojim tekstovima dodatno oplemenjuje selekciju!

Kao i obično, počinje se u 22, a završava u 2 h, ulaz kao i uvijek besplatan!
Tekst:  

Recenzije

Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"
Banana Zvuk - “Split Banana”
Ras Mc Bean & Soulcraft – „Reggae On A Mission“