logo-t

 • Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

  Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

 • Ska glazba sa stilom

  Ska glazba sa stilom

 • Alpha Steppa Meets Nai-Jah -

  Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Reggae slovenija
Vijesti
18. Prosinac 2017

Channel One Sound System u Trstu

Legende u susjedstvu
Kao uranjeni božićni poklon stigla je vijest da u Hrvatskoj veoma popularni Channel One Sound System stiže u naše blisko susjedstvo, točnije u Trst, u Teatro Miela 22.prosinca. Kao lokalna potpora, priključit će im se Cannibal Selecter i DubKali A.K.A MaxKali te D-Vibe kao MC. Rockers Dub Master Sound System pobrinut će se za ozvučenje, dok su dekoracije povjerene Fabriziu Comelu. Cijeli događaj organiziraju Teatro Miela Bonawentura i Overjam International Reggae Festival. Cijena ulaznica je 10€ u pretprodaji (link), dok ćete na sam dan događanja, na ulazu morati izdvojiti 15€.

Jedinstvena je ovo prilika za sve ljubitelje sound system kulture i dobrog duba da u svojem susjedstvu dožive jedan (nefestivalski) neponovljivi nastup britanskih dub velikana i institucije sound system kulture. Channel One je, kao što mnogi znaju, veteranski sound system iz Londona, a odlikuje ih selekcija protkana snažnim porukama ljubavi i jedinstva na putu do Ziona. Najpoznatiji su kao stalni domaćini jedne od lokacija poznatog londonskog Notting Hill Carnivala, a sa svojim su sound systemom i bez njega obišli gotovo cijelu Europu te mnoge krajeve na drugim kontinentima. Između ostalog, osvajači su i Red Bullovog Culture Clasha 2010. godine. Hrvatska ih publika pamti po maratonskom sessionu na premijernom nastupu na Seasplashu, na Digitronovom sound systemu te po još nekoliko ponovljenih odličnih nastupa na istom festivalu kao i redovite goste Outlook Festivala.
MaxKali i Cannibal Selecter predstavljaju domaće snage te garantiraju dobar provod uz reggae, dub, dubstep i jungle selekciju, a sve pod vjernom pratnjom D-Vibea na mikrofonu.
www.youtube.com/watch?v=-a8CpN4O62Y
www.youtube.com/watch?v=kJMH-tpjmO8
Tekst:  

Recenzije

Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"
Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"