logo-t

Sassja - "No problemo"
Recenzije

Sassja - "No problemo"

"Uvijek je bila čudna"
MikkiM – "21st Century Rude Boy"
Recenzije
Filip Motovunski - "Check Out the Vibe" EP
Recenzije
Exotic Times podcast
Podcast

Exotic Times podcast

Dancehall, dancehall
prev
next

nike

Događanja
Reggae slovenija
Vijesti
27. Prosinac 2017

Shimana Sound System u Čakovcu

Talijansko gostovanje
U 2018. u Čakovcu se kreće pravocrtno i direktno! Nakon blagdanskih provoda ili čednosti, godina se započinje 6. siječnja masnim taktovima četiri izvođača te vibracijama iz zvučnika talijanskog sound systema!
Ponovo treptanje neuorna i lebdenje na plesnim prstićima uz taktove dub i reggae muzike!

Klub Prostor - "CeZam" Čakovec & 3FF Festival Čakovec

Shimana Sound System (IT)
https://www.facebook.com/shimanashiwla/
https://soundcloud.com/scisma_sound
Shimana Sound System nam dolazi iz Italije (Udine) sa svojim friškim novo izgrađenim soundom, protresti korijenje Željezničara! Od 2013. godine, kada su počeli s radom, teže za zajedništvom i šire svoju obitelj svim ljudima koji dijele iste ljubavi s njima, bilo muzičke ili životne. Danas broje četiri člana. Soundsystem je u početcima nastao kao roots reggae i dub soundsystem, pa od njih možete očekivati isključivo roots i steppas dub- žestoke selekcije!le.

Low Frequency
https://www.facebook.com/lowfrequencydub/
https://soundcloud.com/low-frequency-6
Prečudni trio nastao iz različitih životnih priča, glazbenih korjena i smjerova, nastao u mračnim odajama legendarnog riječkog Omladinski Kulturni Centar Palach, godine 2012. krenuli su na zajedničko putovanje. Ponukani nedostatkom glazbene ponude što se tiče glazbe koju vole u gradu na Riječini, odlučili su uzeti stvari u svoje ruke i pokrenuti Dub Session u Palachu. Od tada proširili su područje djelovanje na klubove i događaje diljem Hrvatske. Fuzija je to ljudi i žanrova, ali uvijek vjerni dub-u i gospodinu basu.

E moj Selasije
Mi smo E moj selasije, došli smo sa dalekog planeta Dog Star. Tamo smo saznali o moćnom basu povijenom u mračnim atmosferama. Pojedinačno, kao misionari tvrdog basa i mračnog stepa, dolazimo na vašu planetu. Nakon sjeckanja, tisuću chilluma i kopanja kamenja, otkrili smo jedan drugog. I tu nastade ovaj projekat, koji će prikazati djelić atmosfere s planeta Dog Star. Drž'te gaće, magla se spušta.

KNINJAH
Resident rocksteady, roots reggae, trojan soulful reggae

Donacija: 30
Početak: 22:00
Tekst:  

Recenzije

Sly and Robbie Meet Dubmatix - "Overdubbed"
Sassja - "No problemo"
MikkiM – "21st Century Rude Boy"
Filip Motovunski - "Check Out the Vibe" EP
207 - "Brainstorm" LP