Egoless kao jedan od headlinera novog Hospitality on the Beach festivala

nike

Događanja
Vijesti
29. Siječanj 2018

Egoless kao jedan od headlinera novog Hospitality on the Beach festivala

Najjače od svjetskog d'n'b-a u Tisnom
Tek nekoliko dana nakon što smo objavili da na našu obalu stiže novi Hospitalityjev festival, Hospitality on the Beach, do nas je stigla vijest da su u The Blastu, jednom od domaćina stageva na navedenom festivalu, odlučili da će prvu najavu line upa njihovog partyja predvoditi naš Egoless. Naravno, objavljen je i ostatak prvog vala izvođača te će Egoless nastupati uz najveća imena drum and bassa, junglea, duba, dubstepa i ostalih srodnih žanrova.

U Tisnom vas, osim Egolessa, očekuju zabave na plaži i u resortu te na brodovima, a neka od istaknutijih imena na line upu su: Andy C, Camo and Crooked, DJ Marky, Fabio, High Contrast, Inja, Makoto, The Prototypes, Sub Zero b2b Critical Impact, SP:MC (DJ set), MC Skibadee, Calibre b2b Dbridge, Utah Jazz, Blu Mar Ten, Medjus, ENEI, Ivy Lab, Nu: Logic, S.P.Y. te jungle i dub legende poput Top Cata, Channel One Soundsystema, Dillinje i Ragga Twinsa, ali i mnoga druga kvalitetna imena.

Hospitality on the Beach će se održavati od 12. do 16. srpnja u Garden Resortu u Tisnom, a trenutno su u tijeku registracije za ulaznice u predprodaji koje će od 1. veljače izaći u prodaju. Cijena ulaznica od 1. do 5. veljače biti će £119 (cca 1010,31kn), a nakon toga rastu na £159 (cca 1349,91kn). Hoće li eventualno naknadno biti dostupne ulaznice „za lokalce“, po nižoj cijeni nije poznato. Sve informacije, obavjesti o izvođačima, ulaznicama, smještaju i dr. pratite na Facebook događaju i web stranici festivala.
Tekst:  

Recenzije

Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"
Banana Zvuk - “Split Banana”
Ras Mc Bean & Soulcraft – „Reggae On A Mission“