logo-t

 • Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

  Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

 • Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

  Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

 • Ska glazba sa stilom

  Ska glazba sa stilom

 • Alpha Steppa Meets Nai-Jah -

  Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Vijesti
29. Siječanj 2018

Egoless kao jedan od headlinera novog Hospitality on the Beach festivala

Najjače od svjetskog d'n'b-a u Tisnom
Tek nekoliko dana nakon što smo objavili da na našu obalu stiže novi Hospitalityjev festival, Hospitality on the Beach, do nas je stigla vijest da su u The Blastu, jednom od domaćina stageva na navedenom festivalu, odlučili da će prvu najavu line upa njihovog partyja predvoditi naš Egoless. Naravno, objavljen je i ostatak prvog vala izvođača te će Egoless nastupati uz najveća imena drum and bassa, junglea, duba, dubstepa i ostalih srodnih žanrova.

U Tisnom vas, osim Egolessa, očekuju zabave na plaži i u resortu te na brodovima, a neka od istaknutijih imena na line upu su: Andy C, Camo and Crooked, DJ Marky, Fabio, High Contrast, Inja, Makoto, The Prototypes, Sub Zero b2b Critical Impact, SP:MC (DJ set), MC Skibadee, Calibre b2b Dbridge, Utah Jazz, Blu Mar Ten, Medjus, ENEI, Ivy Lab, Nu: Logic, S.P.Y. te jungle i dub legende poput Top Cata, Channel One Soundsystema, Dillinje i Ragga Twinsa, ali i mnoga druga kvalitetna imena.

Hospitality on the Beach će se održavati od 12. do 16. srpnja u Garden Resortu u Tisnom, a trenutno su u tijeku registracije za ulaznice u predprodaji koje će od 1. veljače izaći u prodaju. Cijena ulaznica od 1. do 5. veljače biti će £119 (cca 1010,31kn), a nakon toga rastu na £159 (cca 1349,91kn). Hoće li eventualno naknadno biti dostupne ulaznice „za lokalce“, po nižoj cijeni nije poznato. Sve informacije, obavjesti o izvođačima, ulaznicama, smještaju i dr. pratite na Facebook događaju i web stranici festivala.
Tekst:  

Recenzije

Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"
Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"