logo-t

 • Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

  Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

 • Ska glazba sa stilom

  Ska glazba sa stilom

 • Alpha Steppa Meets Nai-Jah -

  Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Vijesti
25. Veljača 2018

Rasplesani dancehall/reggae u Pločniku

Zion Radio predstavlja
Zion označava pozitivan pogled na svijet, borbu za jednakost i pravdu, ali više od svega (barem kod nas) dobru glazbu. Emisija prati aktualnosti na stranoj, ali i na hrvatskoj klupskoj sceni s naglaskom na Zagreb iz jednostavnog razloga – jer je tu scena prisutna, a prisutni smo i mi.

Uz lutanja po klubovima, s domaćim i stranim gostima kročimo stazama reggae, dub, dancehall, d’n'b, jungle, hip-hop, breakbeat, dubstep, moombhaton zvukova i svih drugih srodnih mikrožanrova koje vaš mozak može smisliti, a uši raspoznati. Svaki početak radnog tjedna popravite dobrim vibracijama i informacijama s kojima ćete lakše dočekati vikend! Kao što je dobro poznato emisija je aktivna od 2011., a sada sedam godina nakon zasluženo zauzima prostor i na klubskoj sceni vlastitim programom pod nazivom Zion Radio Presents koji će prenositi vibraciju emisije u klub.

Ovim putem najavljujemo otvaranje Zion Radio Presents, potaknuti šuškanjem kako u Zagrebu nema dovoljnog rasplesanog dancehall/reggaea, organizirali su pravu JA fiestu na kojoj će Vas ugrijati, tko drugi nego Cool Name (u)Skoro veteran lokalne scene budi se iz zimskog sna samo za vaše uši. Vidimo se 15.3.2018. u klubu Pločnik, a ulaz slobodan.

I naravno stay tuned with Zion Radio svakog ponedjeljka od 20:00-21:30 na valovima Radio Studenta 100.5MHz ili www.radiostudent.hr

www.radiostudent.hr/zion-radio/
www.mixcloud.com/discover/zion-radio/
www.facebook.com/zionradio.zagreb/
Tekst:  

Recenzije

Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"
Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"