nike

Događanja
Reggae slovenija
Vijesti
25. Veljača 2018

Anja G i Dr. Obi u Puli

Prvo izdanje programa Tribe
Klub Kotač/DC Rojc - Pula, subota 3.3.2018. u 22h
ulaz: 20 kn (nakon 23h ulaz je s bočne strane zgrade ispod Monte Zara)

Prvo izdanje programa Tribe donosi nam nastup Anje G i Dr. Obija iz Zagreba. Ovaj duo nedavno je za AmpliFyah Music izdao EP s dva singla: "Bang!Bang!" i "Raggamuffin" s pripadajućim dub verzijama.
Za produkciju, miks i mastering zadužen je Dr. Obi, član grupe Bamwise i poznati hrvatski inženjer zvuka. Tekstove potpisuje Anja G, mlada i nadolazeća pjevačica iz Zagreba. Nadahnuće za “Bang!Bang!” i “Raggamuffin” dolazi iz društvene, političke i ekonomske situacije, ali i iz svakodnevnih događaja u životu. Ovaj EP pokazuje koliko je svestrana njihova glazba koja istražuje različite stilove reggaea; od rootsa do digitalnog.

Dr. Obi je započeo svoje glazbeno putovanje u ljeto 2005. u Zagrebu sa svojim još uvijek aktivnim projektom Jahstice Soundom. Od 2005. godine član je najutjecajnijih lokalnih dub i reggae projekata. Svoje zvučno inženjerstvo izučio je kroz rad u Digitron Sound Systemu, a sada radi kao inženjer zvuka za mnoge bendove iz Hrvatske kao i za Pozitivan ritam te se potpisuje kao glavni tehničar Seasplash Festivala. Početkom 2017. počeo je stvarati svoju glazbu u suradnji s Anjom G.

Glazbenu potporu gostima iz Zagreba dati će puležani Foreigners Everywhere i Brada Selecta.
Tekst:  

Recenzije

Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"
Banana Zvuk - “Split Banana”
Ras Mc Bean & Soulcraft – „Reggae On A Mission“