logo-t

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

  Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

 • UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

  UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Vijesti
27. Veljača 2018

Dubioza kolektiv "- Rijaliti"

Pogledajte reality show u kojem se našla Dubioza Kolektiv
Iako je publika navikla da ih najpopularniji bend u regiji često iznenađuje, ono što su ovaj put napravili, mnogi sigurno nisu očekivali.
- Ovaj glazbeni spot sadrži nepristojne animirane i opjevane situacije te ga zbog svog sadržaja ne bi trebao gledati nitko – upozoravaju iz benda na samom početku spota.

Momci iz Dubioze kolektiva sviraju na sceni popularnog talent showa, a dok publika u transu vrišti, žiri sastavljen od poznatih lica negoduje i stišću gumbiće za eliminaciju.

Već godinama sanjamo o tome da sudjelujemo u nekom natjecateljskom talent showu, ali budući da talenta baš i nemamo u izobilju, morali smo napraviti lažnu emisiju ne bi li na taj način ostvarili ovu svoju želju. Međutim, žiri nam ni tamo nije bio naklonjen... Ili kao što pjesma kaže “igrali smo dobro ali zajeb’o nas sudija” - izjavili su dečki.

Što se sa bendom dogodilo u ovom okruženju, jesu li prošli dalje, kakav su nastup pripremili, i kako je žiri reagirao možete pogledati u novom spotu za pjesmu "Rijaliti". „Rijaliti“ je naziv novog singla i spota benda Dubioza Kolektiv, u kojem se bend primio teme koja opčinjuje narode cijele regije. Nakon „Himna generacije“ te „Treba mi zraka“, ovo je treći singl s njihovog novog albuma „Pjesmice za djecu i odrasle“. Za video spot pjesme „Rijaliti“ zaslužan je Toni Huml, redatelj koji je napravio animiriani spot i za pjesmu „Kažu“, koji danas broji više od 28 milijuna pregleda.

Vjerujemo da će video spot „Rijaliti“ ponoviti uspjeh pjesme „Kažu“, a Dubiozu, osim u reality programu, domaća publika uživo možete gledati 6. travnja u Rijeci te 30.6. u Beogradu.
Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"
Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"