logo-t

 • Kompilacija AKI

  Kompilacija AKI

 • Johnny Osbourne na Outlook festivalu

  Johnny Osbourne na Outlook festivalu

 • Dubioza kolektiv -

  Dubioza kolektiv - "Pjesmice za djecu i odrasle"

 • ​Sassja još uvijek na tronu

  ​Sassja još uvijek na tronu

 • Umberto Echo -

  Umberto Echo - "Oneness in Dub"

 • Vibronics -

  Vibronics - "Woman on A Mission"

nike

Događanja
Vijesti
2. Ožujak 2018

Šesta Dub konferencija u Puli

Dub Arena se vraća
Nakon uspješnog sessiona u Kotaču, Munchiesi se 9. ožujka vraćaju u Uljanik. Tri mjeseca je prošlo od posljednjeg dub ludila sa Boca sound systemom i bližom rodbinom, ovaj puta dovode ni manje ni više nego mighty teacheraWarrior Charge Soundsystem! Za drugi floor pobrinut će se stari znalac, original Istrian village sound Vibrations addict Soundsystem zajedno s vrhom istarske drum'n'bass i dubstep scene.

U Dub Arenu iz Udina, dolazi legendarni Warrior Charge sound system. King David, znan kao i Father Goose, originalni mentor i učitelj Munchiesa kod kojeg su, pored Digitrona, doživjeli prve sessione, dobili prve kutije i zvučnike i počeli ozbiljno gledati na sound system priču. Za razliku od većine euro-dubera ovaj soundsystem vuče korijene iz slobodarskog/punx i D.I.Y. pokreta, te svoju misiju koopracije i pozitivne buntovne poruke širi ne samo po klupskoj sceni, nego i po squatovima, alternativnim plejsevima i prosvjedima. Crvena zvijer sa šest hogova već 12 godina žari i pali diljem Europe, s jasnom društveno svjesnom porukom i tvrdom steppers kolekcijom ne pristaje na kompromis s Babylonom!

„Our nationality, race & sex are a coincidence our life stance is a choice, organise against oppressive structures, connect the parts and create the whole!“
Kao gostujući MC dužnost će obaviti D-Vibe aka Franzi Farabutto, Italo/Brazilac i već čest gost na njihovim sessionima i mnoštvu regionalnih festivala.

Na d'n'b/dubstep flooru samo najjače njuške scene! Košarkaš, producent, prijatelj i „poduzetnik“ 207 aka PoOkY, trenutno na vrhu globalne dubstep priče zavrtit će uz borca future sound of bass musica; Goran Prović Proove. U drum & bass pomoć stižu Ervin aka U Civilu, naš najdraži Umagež i mladići iz Arboretum Kolektiva. Da ne bi falilo niskih frekvencija pobrinut će se Vibration Addict Soundsystem iz Sutivanca.
DECOS - THeCo

Dub Conference:
Warrior Charge Soundsystem meets Munchies Sound System

D'n'B/Dubstep floor powered by Vibrations Addict sound system:
207
Proove
Ervin
Arboretum Kolektiv

Cijena ulaza:
30 kn<00.00<40 kn
Tekst:  

Recenzije

Kompilacija AKI
Dubioza kolektiv - "Pjesmice za djecu i odrasle"
Vibronics - "Woman on A Mission"
E:S:T:E:R - "I"
Umberto Echo - "Oneness in Dub"