logo-t

 • Brain Damage snimio album u Kolumbiji

  Brain Damage snimio album u Kolumbiji

 • Outlook je i dalje top

  Outlook je i dalje top

 • Johnny Clarke:

  Johnny Clarke: "I danas živim i stvaram u Kingstonu, to je moj dom"

 • Inner Circle u Šibeniku

  Inner Circle u Šibeniku

 • Max RubaDub –

  Max RubaDub – "Style & Passion"

nike

Događanja
Vijesti
10. Travanj 2018

Rodigan s Outlook Orchestrom dolazi na Rototom

Još jedno jako ime na festivalu
Kao jedan od najvažnijih reggae festivala u Europi, Rototom Sunsplash bio je domaćin mnogim povijesnim događajima. Ovogodišnje 25. izdanje Rototom Sunsplash festivala održava se od 16.-22- kolovoza u Benicàssimu (Španjolska) te nastavlja graditi svoju tradiciju, a u skladu s time pozvali su britansku radijsku zvijezdu DJ Davida Rodigana na obilježavanje svojih četrdeset godina u reggae glazbi. 'Ram Jam' Rodigan će 19. kolovoza na ovom posebnom showu nastupiti s priznatim Outlook Orchestrom i njihovih 25 glazbenika kako bi predstavili jedinstvenu izvedbu, pretvorenu u putovanje kroz 40 godina priče, anegdota i senzacija jamajkanske glazbe.
 
Izvedba će uključivati ​​neke od onoga što Rodigan smatra najboljim snimkama reggae glazbe uključujući ska, rocksteady, lovers rock, dancehall, kao i suvremenije elektroničke žanrove uključujući jungle i dubstep. Show koji obilježava palica klasičnog orkestra pruža novu promjenu u plodnoj i eklektičkoj Rodiganovoj karijeri u kojoj je 40 godina bio veleposlanik reggae glazbe. 

Na Rototom ove godine dolaze i Cocoa Tea, Yellowman, Johnny Osbourne, Sly & Robbie, The Skatalites, Derrick Morgan, The Mighty Diamonds, Julian Marley, Fat Freddy's Drop, Alborosie, Protoje, Jimmy Cliff, Tarrus Riley...
Tekst:  

Recenzije

Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"
Banana Zvuk - “Split Banana”
Ras Mc Bean & Soulcraft – „Reggae On A Mission“