logo-t

 • Brain Damage snimio album u Kolumbiji

  Brain Damage snimio album u Kolumbiji

 • Outlook je i dalje top

  Outlook je i dalje top

 • Johnny Clarke:

  Johnny Clarke: "I danas živim i stvaram u Kingstonu, to je moj dom"

 • Inner Circle u Šibeniku

  Inner Circle u Šibeniku

 • Max RubaDub –

  Max RubaDub – "Style & Passion"

nike

Događanja
Vijesti
15. Travanj 2018

10 godina Digitron sound systema

Irie Garden predstavlja deseti rođendan Digitron sound systema - veliko slavlje sound system kulture
Sretni i veseli vas obavještavamo kako smo ušli u 11 godinu soundsystem kulture u Hrvatskoj stoga je konačno došlo vrijeme za proslavu najvećih razmjera jer je prvom hrvatskom Digitron sound systemu 10 rođendan! Na rođendanu 19. svibnja u Željezničaru gostuje Lion's Den Sound iz Berlina, kao i naš domaći Dubolik, dok će cijelu priču dub floora začiniti MC Chakka. Osim duba pripremamo i trio fantastikus psytrance floor na kojemu nas nemilosrdno trese Saso Mange soundsystem pod čarobnim štapićem našeg trija: Val Vashar, Bifel i Zmayo. Svjesni ste kakav nas raspašoj čeka, zato se dobro pripremite! Ulazak je na vlastitu odgovornost, za eventualne oštećene sluhove ekipa Irie Gardena ne odgovara.

Upad: 35kn < 12h < 45kn

Lion's Den Sound (DE)
“Music is inspiration! Music is Iration! Music is salvation! Music is meditation! Music is education! I-man play pon every station!…”
Ras Lion je ovisnik o glazbi, a radi apsolutno sve, od produkcije, promocije, selektiranja do inžinjeringa zvuka. Ima svoj studio, izdavačku kuću i soundsystem, a već dugo djeluje kao član DubDerGutenHoffnung i Serendubity festivala. Njegova glazba prolijeće kroz dub, steppas i reggae stilove. Kroz svoj rad surađivao je s mnogim producentima, pjevačima i promotorima svjetske dub scene kao što su Mungo’s Hi-Fi, Mad Professor, Gorgon Sound, Ishan Sound, Blackboard Jungle, OBF, a i s našim slavljenikom, Digitron sounds ystemom.
Tekst:  

Recenzije

Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"
Banana Zvuk - “Split Banana”
Ras Mc Bean & Soulcraft – „Reggae On A Mission“