logo-t

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

 • Black Uhuru - “As The World Turns”

  Black Uhuru - “As The World Turns”

 • Brain Damage -

  Brain Damage - "¡Ya No Màs!"

 • Devet godina Reggae hr-a

  Devet godina Reggae hr-a

 • Johnny Clarke:

  Johnny Clarke: "I danas živim i stvaram u Kingstonu, to je moj dom"

nike

Događanja
Vijesti
1. Svibanj 2018

Stigle grupne ulaznice za Seasplash

Grupne ulaznice za Seasplash festival od sada u prodaji
Ako stižete ovo ljeto s prijateljima na Seasplash festival sada možete kupiti grupnu ulaznicu. Ako ti i tvoji prijatelji kupe četiri ulaznice, petu vam poklanja Seasplash festival! Grupna ulaznica uključuje četiri dana i noći festivalskog programa te besplatno kampiranje. Seasplash festival je idealno mjesto za easy-going ljude koji uživaju u opuštenoj ljetnoj zabavi uz more. Na Seasplash festivalu plešemo do zore uz najbolje regionalne glazbenike i velika imena iz svijeta. Popis izvođača Seasplasha predstavlja cijelu scenu bass glazbe i sound system kulture. Ako volite reggae, dub, drum & bass, dancehall, ska, elektroničku i world glazbu - dođite i budite dio Seasplash magije.

Kako bi dobili petu ulaznicu besplatno, na ovom linku odaberite pet ulaznica, klinknite nastavi i naplatit će vam se samo četiri ulaznice.

Prisjetimo se prošlogodišnjeg, jubilarnog 15. izdanja kroz petominutni video uradak. Kamera vas vodi u festivalski kamp, iznad tvrđave, kroz živopisne pozornice, radionice i među publiku. Pred kameru su stali i glavni izvođači prošlogodišnjeg festivalskog izdanja kako bi podijelili s nama svoje utiske o Seasplash festivalu Steve Vibronics (Vibronics meets Conscious Sounds), Vin Gordon (Vin Gordon & The Real Rock Band) i Dick Lucas (Citizen Fish), a u videu se krije i poseban pozdrav od Mad Professora koji će nam se na tvrđavi pridružiti ovo ljeto.
Tekst:   PR

Video sadržaj

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"