logo-t

 • Banana Zvuk - “Split Banana”

  Banana Zvuk - “Split Banana”

 • Ras Mc Bean & Soulcraft – „Reggae On A Mission“

  Ras Mc Bean & Soulcraft – „Reggae On A Mission“

 • Vrki (Digitron): „Sound system je bio diskoteka za sirotinju“

  Vrki (Digitron): „Sound system je bio diskoteka za sirotinju“

 • Navigator MC u pratnji Filipa Motovunskog dolazi na Seasplash festival

  Navigator MC u pratnji Filipa Motovunskog dolazi na Seasplash festival

 • Egoless -

  Egoless - "Empire of Dirt"

nike

Događanja
Vijesti
5. Svibanj 2018

Dub Fx dolazi u Kranj

Svrati do Kranja
U subotu 30. lipnja legendarni Dub Fx dolazi u susjedstvo, točnije u kranjsko Letno gledališče Khislstein. Informacije o ulaznicama dolaze uskoro, a glazbena podrška Dub Fx-u slovenski je bend Raggalution

Dub Fx
Često prva asocijacija na Dub Fx koji se odaziva i na Benjamin Stanford iz Australije odnosi se na uličnog beatbox glazbenika koji svoju glazbu stvara isključivo vlastitim glasom i s pomoću uređaja. Počeo je kao pjevač u Twitchu, ali je ubrzo nakon napuštanja ovog benda preselio u Europu. Bilo bi teško reći da je riječ da je ovdje riječ o jednom običnom glazbeniku. Prilikom samostalne izvedbe ne upotrebljava gitare, bubnjeve, bas ili druge "klasične" instrumente. Njegovi nastupi asimilirani su bogatim spojem vokala i elektronskog ritma koji je obrađen efektima. Upravo je to specijalnost koja je godinama inspirirala Dub Fx-a publiku širom svijeta. Njegova glazba u simbiozi povezuje hip-hop, reggae i bass glazbu. U svakom slučaju Dub Fx obećava show koji uzima dah!

Raggalution 
Raggalution svoje osnivanje datira u 2011. godini, a vlastitu reggae misiju začinjavaju s dubom, funkom i dozom psihodelije. Nakon uspješnog prvijenca “Mask of Liberty” iz 2013. godine, Raggalution svoj daljnji rad predstavlja u drugom albumu “Gatekeeper” gdje njihova stilska struja dolazi do kompletnog izražaja.
Tekst:  

Recenzije

Banana Zvuk - “Split Banana”
Ras Mc Bean & Soulcraft – „Reggae On A Mission“
Egoless - "Empire of Dirt"
New Kingston - "Kingston Story: Come from Far"
The Ufoslavians - "Special Versions"