logo-t

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

 • Black Uhuru - “As The World Turns”

  Black Uhuru - “As The World Turns”

 • Brain Damage -

  Brain Damage - "¡Ya No Màs!"

 • Devet godina Reggae hr-a

  Devet godina Reggae hr-a

 • Johnny Clarke:

  Johnny Clarke: "I danas živim i stvaram u Kingstonu, to je moj dom"

nike

Događanja
Vijesti
5. Svibanj 2018

Dub Fx dolazi u Kranj

Svrati do Kranja
U subotu 30. lipnja legendarni Dub Fx dolazi u susjedstvo, točnije u kranjsko Letno gledališče Khislstein. Informacije o ulaznicama dolaze uskoro, a glazbena podrška Dub Fx-u slovenski je bend Raggalution

Dub Fx
Često prva asocijacija na Dub Fx koji se odaziva i na Benjamin Stanford iz Australije odnosi se na uličnog beatbox glazbenika koji svoju glazbu stvara isključivo vlastitim glasom i s pomoću uređaja. Počeo je kao pjevač u Twitchu, ali je ubrzo nakon napuštanja ovog benda preselio u Europu. Bilo bi teško reći da je riječ da je ovdje riječ o jednom običnom glazbeniku. Prilikom samostalne izvedbe ne upotrebljava gitare, bubnjeve, bas ili druge "klasične" instrumente. Njegovi nastupi asimilirani su bogatim spojem vokala i elektronskog ritma koji je obrađen efektima. Upravo je to specijalnost koja je godinama inspirirala Dub Fx-a publiku širom svijeta. Njegova glazba u simbiozi povezuje hip-hop, reggae i bass glazbu. U svakom slučaju Dub Fx obećava show koji uzima dah!

Raggalution 
Raggalution svoje osnivanje datira u 2011. godini, a vlastitu reggae misiju začinjavaju s dubom, funkom i dozom psihodelije. Nakon uspješnog prvijenca “Mask of Liberty” iz 2013. godine, Raggalution svoj daljnji rad predstavlja u drugom albumu “Gatekeeper” gdje njihova stilska struja dolazi do kompletnog izražaja.
Tekst:  

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"