logo-t

 • Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

  Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

 • Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

  Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

 • Ska glazba sa stilom

  Ska glazba sa stilom

 • Alpha Steppa Meets Nai-Jah -

  Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Vijesti
18. Svibanj 2018

Kompletiran program Overjama

Overjam 2018.
Overjam festival kompletirao je program svog sedmog izdanja stoga su dostupne pojedinosti o dodatnim aktivnostima festivala. Ove godine potvrda novih izvođača završava s imenima kao što su Fleck, Digitron i R.Esistence In Dub, a cijeli popis izvođača objavljen je na njihovoj internet stranici, kao i na društvenim mrežama Overjama. Kao i svake godine, Overjam festival nudi dodatan program i aktivnosti tijekom dana, uključujući program na plaži te Overjam 4 Kidz i University.

Asocijacija Sturmentalmente pobrinut će za vaše najmlađe (koji imaju besplatan ulaz do 12 godine života) od 10. do 14. srpnja u rasponu od 11:00 do 16:00 sati, a radionice na prekrasnim plažama Soče počinju u jutarnjim satima. Također je najavljen dolazak specijalnog gosta Davida Katza kao službenog domaćina Overjam Universitya. Specijalizirani reggae novinar iz Velike Britanije pokrenut će panele s važnim glazbenicima koji dolaze na Overjam, od četvrtka, 12.7. do subote 14.7.2017, u 16:00 svaki dan.

Ove godine festivalska karta omogućuje tople tuševe, mobilno punjenje, depozitne kartice, sef, čepiće za uši, info-knjigu, toalete i, naravno, prekrasan kamp u prekrasnoj prirodi. Cijena festivalske ulaznice iznosi 120 € + provizija. Redoviti festivalski dani Overjama održavaju se od utorka 10. do subote 14. srpnja 2018.  Festival započinje s dj programom u ponedjeljak, a od utorka se nastavlja punim programom festivala do subote, dok je nedjelja 15.7. rezervirana za odjavu programa. 
Tekst:   PR

Recenzije

Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"
Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"