logo-t

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

 • Black Uhuru - “As The World Turns”

  Black Uhuru - “As The World Turns”

 • Brain Damage -

  Brain Damage - "¡Ya No Màs!"

 • Devet godina Reggae hr-a

  Devet godina Reggae hr-a

 • Johnny Clarke:

  Johnny Clarke: "I danas živim i stvaram u Kingstonu, to je moj dom"

nike

Događanja
Vijesti
28. Lipanj 2018

Predstavljamo reggae pozornicu na Exitu

Powered by NOIZZ
Wenti Wadada Positive Reggae powered by NOIZZ, spiritualno srce Exit festivala i najbolje mjesto za opuštanje s ekipom, otvorit će svoja vrata najvatrenijim fanovima reggaea, 12. srpnja na staroj dobroj lokaciji na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Mjesto za sve ljubitelje dobrog vibea, opuštene atmosfere i duha jamajčanske glazbe, Reggae pozornica ove će godine okupiti plejadu sjajnih umjetnika, koji će na tvrđavi, kroz nesvakidašnje i zanimljive performanse uz melodične i vruće ska, roots reggae, dancehall i reggae glazbene stilove svim posjetiteljima pružiti potpuni ljetni doživljaj. A moramo podsjetiti da na ovogodišnji Exit dolazi i legendarni Ziggy Marley

Djelić festivala koje odiše besprijekornim osjećajem mira i slobode, Wenti Wadada Positive Reggae powered by NOIZZ, ove godine predstavljat će sjajna domaća i strana imena, a predvodit će ih Steppa Style, Deo Favente, Deadly Hunta i Fyah Sis. Tijekom četiri dana festivala, nastupit će i Couple Up, Selecta Irie Vibes, Selecta MIK, Dada Selectah, Bush Mad Squad, King Calypso, Eisclub Berlin, Ital Vision, Jahmessenjah Sound Syestem, Herbal Queen, Zguubi Dan, Skadam, Gigatron Selecta, Shuba Ranks i Little Shuja. Svakog dana festivala na ovoj pozornici nastupat će plesna grupa Ana Vujkov Zumba.

Wenti Wadada se često opisuje kao veteran glazbene industrije, koji je iz rodne Jamajke otišao u London pa u SAD i Kanadu, da bi posljednjih godina svog života prihvatio ulogu srdačnog domaćina Exitove Reggae pozornice, i dosta vremena provodio u Novom Sadu. Ostavio je dubok trag na svjetskoj reggae sceni svojim radom i zalaganjem. Sve što je radio, radio je s nevjerojatnom lakoćom i osmijehom, i osvjetlio je put mlađim generacijama. Tvrdio je da ova pozornica promovira dobre vibracije, dobro raspoloženje, ljubav i poštovanje, zbog čega ona danas s ponosom nosi njegovo ime.
Tekst:  

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"