logo-t

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

  Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

 • UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

  UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

 • Izašao prvi hrvatski riddim EP -

  Izašao prvi hrvatski riddim EP - "Bun Dem" Riddim

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

 • Black Uhuru - “As The World Turns”

  Black Uhuru - “As The World Turns”

nike

Događanja
Vijesti
16. Srpanj 2018

Satnice svih pozornica 16. Seasplash festivala

Satnica nastupa, ArtSplash umjetnička kolonija, merchandise i druge vijesti 16. Seasplash festivala
16. Seasplash festival kreće u četvrtak, 19. srpnja, a tik pred festival objavljena je i detaljna satnica nastupa na svih pet pozornica rasprostranjenih na štinjanskom poluotoku te na tvrđavi Punta Christo. Preko 80 domaćih i inozemnih izvođača gledat ćemo na pozornicama od plaže do tvrđave.

Vođena ciljem da okupi što više umjetnika, ArtSplash kolonija bavi se različitim aspektima i područjima vizualne umjetnosti i kulture. Kao umjetnička platforma zajednički okuplja i umrežava grupu umjetnika čije ćete radove moći vidjeti šetajući festivalskom lokacijom. Od 14. Seasplash festivala pa do danas ArtSplash kolonija okupila je preko 25 kreativaca, street art umjetnika, graffiti writera, ilustratora i multimedijalnih umjetnika koji su svojim radovima festivalsku lokaciju pretvorili u urbanu oazu ne samo dobre zabave, već i likovnih kvaliteta. Ove godine, iako više okrenuta domaćim snagama, kolonija predstavlja neka već znana lica, ali i ona koja su po prvi puta dio Seasplash festivala. Više o sudionicima ArtSplash kolonije

I ove je godine Seasplash festival u suradnji sa Pulaprometom organizirao autobus koji će posjetitelje 16. Seasplash festivala prevoziti iz Pule u Štinjan na tvrđavu Punta Christo i obratno. Posebna Pulaprometova linija broj 61 SEASPLASH prometovati će u sve dane festivala; četvrtak 19., petak 20., subota 21. i nedjelja 22. srpnja. Autobus će u navedene dane polaziti u 21:30 i 22:30 sati sa stajališta Giardini preko puta FINE u Puli, voziti preko Velog vrha i Fažanskom cestom do Benussija gdje će skrenuti na Puntiželu i potom voziti na Punta Christo. Povratak sa tvrđave će biti organiziran u 04:30 i 05:30 sati ujutro svakog dana festivala. Cijena karte iznositi će uobičajenih 11 kuna kod vozača ili preko kartice (ako netko ima ili kupi).

U sklopu ovogodišnjeg izdanja Seasplasha, tijekom trajanja festivala biti će otvoren i službeni merchandise shop u samom srcu tvrđave Punta Christo. Na licu mjesta biti će dostupne službene festivalske majice (T-shirts/Hoodies/Vests) s vizualima koje je izradila Marijana Krbot, te razni drugi odjevni artikli.

Također, za sve željne fizičkog doživljaja glazbe biti će dostupna LP i CD izdanja etikete PDV kao i aktualna izdanja cijenjenih ovogdišnjih inozemnih gostiju: Mad Professor, Dubmatix, Kanda, Kodža i Nebojša, Parly B, Conscious Youth… To su samo neki od bendova iz kataloga izdavača koji podržava dobar duh Seasplash festivala, među kojima će se pronaći za svakoga ponešto: Ariwa, ​Echo Beach, Scoops, Deep Root, Scotch Bonnet Records, Scrub A Dub, Universal Egg, Jarring Effects itd.

U prodaji su festivalske, jednodnevne, vikend te grupne ulaznice. Povoljnije, grupne ulaznice po sistemu platiš četiri, dobiješ pet! Sve ulaznice mogu se naći na ovom linku i u Entrio sistemu i na svim Entrio prodajnim mjestima.
Tekst:  

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"