logo-t

 • Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

  Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

 • Ska glazba sa stilom

  Ska glazba sa stilom

 • Alpha Steppa Meets Nai-Jah -

  Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Vijesti
16. Kolovoz 2018

Poznati detalji 17. izdanja Seasplash festivala

Objavljeni su datumi i u prodaju puštene prve ulaznice za 17. Seasplash festival
Nešto malo manje od mjesec dana prošlo je od 16. izdanja Seasplash festivala na tvrđavi Punta Christo pored Pule, gdje su ljubitelji reggae, dub, drum and bass, jungle, ska i punk glazbe iz cijele Europe, uživali u sjajnoj i opuštenoj atmosferi te predivnom ljetnom vremenu. Na pet pozornica nastupilo je više od 70 glazbenih imena iz regije i svijeta, a posebno ćemo pamtiti nastupe headlinera: Mad Professora & U-Roya, Dubmatixa, Channel Onea, Radical Dance Factiona, Vojka V, Navigator MC-a & Filipa Motovunskog, Kande, Kodže i Nebojše i mnogih drugih.

Tim Seasplasha ovim putem se iskreno zahvaljuje svim posjetiteljima, izvođačima, volonterima, radnicima, pomagačima i prijateljima na kreiranju još jednog nezaboravnog festivalskog iskustva!

Već su poznati i datumi 17. izdanja festivala koje će se održati od 18. do 21. srpnja 2019. Detalji o konceptu festivala i glazbenog programa bit će uskoro otkriveni, ali ono što već sada možemo otkriti je podnaslov festivala koji glasi "17 ti je godina tek!".

U prodaju su puštene i prve festivalske ulaznice Superranograbilice za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Najpovoljnije festivalske ulaznice po cijeni od 217 kuna mogu se kupiti putem PDV web stranice ili u Entrio sustavu po cijeni od 243 kune (217 kn cijena + booking fee 26 kn).

Kako bi sjećanje na 16. Seasplash festival ostalo što duže s vama, i ako niste to napravili na festivalu, na Seasplash web shopu i u PDV dućanu (Međimurska 21, Zagreb) možete pronaći preostali Seasplash merchandise.
Tekst:   PR

Recenzije

Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"
Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"