logo-t

 • Izašao prvi hrvatski riddim EP -

  Izašao prvi hrvatski riddim EP - "Bun Dem" Riddim

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

 • Black Uhuru - “As The World Turns”

  Black Uhuru - “As The World Turns”

 • Brain Damage -

  Brain Damage - "¡Ya No Màs!"

 • Devet godina Reggae hr-a

  Devet godina Reggae hr-a

 • Johnny Clarke:

  Johnny Clarke: "I danas živim i stvaram u Kingstonu, to je moj dom"

nike

Događanja
Vijesti
16. Kolovoz 2018

Poznati detalji 17. izdanja Seasplash festivala

Objavljeni su datumi i u prodaju puštene prve ulaznice za 17. Seasplash festival
Nešto malo manje od mjesec dana prošlo je od 16. izdanja Seasplash festivala na tvrđavi Punta Christo pored Pule, gdje su ljubitelji reggae, dub, drum and bass, jungle, ska i punk glazbe iz cijele Europe, uživali u sjajnoj i opuštenoj atmosferi te predivnom ljetnom vremenu. Na pet pozornica nastupilo je više od 70 glazbenih imena iz regije i svijeta, a posebno ćemo pamtiti nastupe headlinera: Mad Professora & U-Roya, Dubmatixa, Channel Onea, Radical Dance Factiona, Vojka V, Navigator MC-a & Filipa Motovunskog, Kande, Kodže i Nebojše i mnogih drugih.

Tim Seasplasha ovim putem se iskreno zahvaljuje svim posjetiteljima, izvođačima, volonterima, radnicima, pomagačima i prijateljima na kreiranju još jednog nezaboravnog festivalskog iskustva!

Već su poznati i datumi 17. izdanja festivala koje će se održati od 18. do 21. srpnja 2019. Detalji o konceptu festivala i glazbenog programa bit će uskoro otkriveni, ali ono što već sada možemo otkriti je podnaslov festivala koji glasi "17 ti je godina tek!".

U prodaju su puštene i prve festivalske ulaznice Superranograbilice za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Najpovoljnije festivalske ulaznice po cijeni od 217 kuna mogu se kupiti putem PDV web stranice ili u Entrio sustavu po cijeni od 243 kune (217 kn cijena + booking fee 26 kn).

Kako bi sjećanje na 16. Seasplash festival ostalo što duže s vama, i ako niste to napravili na festivalu, na Seasplash web shopu i u PDV dućanu (Međimurska 21, Zagreb) možete pronaći preostali Seasplash merchandise.
Tekst:   PR

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"