logo-t

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

 • Black Uhuru - “As The World Turns”

  Black Uhuru - “As The World Turns”

 • Brain Damage -

  Brain Damage - "¡Ya No Màs!"

 • Devet godina Reggae hr-a

  Devet godina Reggae hr-a

 • Johnny Clarke:

  Johnny Clarke: "I danas živim i stvaram u Kingstonu, to je moj dom"

nike

Događanja
Vijesti
10. Rujan 2018

Ram Jam Session slavi godinu dana rada

Roots, reggae, dancehall, jungle, d'n'b, dub…
Ram Jam Session slavi godinu dana od svojeg prvog događanja u Pločniku! Za Bday Bashment zaduženi su rootsman Alex (Sandokan HiFi, Balkanac iz Berlina), junglist Omanian (brat iz BiH) i novi sastav Kontrabass kojeg čine Baki (Zion Radio) i Keso (Rasta Altitude Sound).

Mjesto zločina: Pločnik
Vrijeme napada: 20.9. od 21:30 do 02:00
Upad: besplatan

Alex (Sandokan HiFi)
Sandokan Hifi je roots & culture sound osnovan u Hannoveru 2006. godine, a danas žive na relaciji Berlin – Zagreb. Već niz godina glase za sound system koji predstavlja roots glazbu kao, na neki način, mobilna radio stanica. Od njih možete očekivati samo najfiniju jamajkansku selekciju, roots, rockers, dub i stepper s puno MC iznenađenja!

Omanian
Omanian je jungle DJ koji dolazi iz Bosne i Hercegovine. Istraživanjem i slušanjem glazbe bavi se dugo, a najbolje se pronašao u reggae, dub te drum’n’bass žanrovima. Omanian je energičan DJ koji svojom pažljivom selekcijom muzike sve tjera na ples, njegovi setovi su ispunjeni pozitivnom vibracijom i velikom količinom energije koju prenosi na ljude jungle skakalicama te jump-up drum’n’bassom. Izdvaja nekoliko partya na kojima je sudjelovao, a to su Bass Explosion (Zagreb), Seasplash Warm Up Party (Osijek/HR), Goulash Disko Festival (Vis/HR), Back2Back Session (Novi Sad), Halloween Party (Hermagor/AT), Rastok (Jelah/BiH), Dub Pon De Mountain Top (Zenica/BiH),…Pozornicu je dosada djelio s Ariesom, Jacky Murdom, Jinx In Dub, Krak In Dub, Balkans Hi Fi, Kingstoned Sound, Baga Soundoum, Trip to Zion djima, Shecom, 207 i mnogim drugima.

Kontrabass (BAKI & KESO)
Želja za opuštenijim setovima te super plesnim riddimima dovela je do stvaranja novog kolektiva Kontrabass kojeg čine Baki (Zion Radio) i Keso (Rasta Altitude Sound). Ovo je njihov debut na sceni, nah miss!
Tekst:   PR

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"