logo-t

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

 • Black Uhuru - “As The World Turns”

  Black Uhuru - “As The World Turns”

 • Brain Damage -

  Brain Damage - "¡Ya No Màs!"

 • Devet godina Reggae hr-a

  Devet godina Reggae hr-a

 • Johnny Clarke:

  Johnny Clarke: "I danas živim i stvaram u Kingstonu, to je moj dom"

nike

Događanja
Vijesti
26. Listopad 2018

Reggae utorak: Del Vintarijum, Mashlady, Darez & Lewangz

Očekujte kvalitetan dubquake
Heshteg vam predstavlja novi program u Mastersu – RUUM Ites! Razdubbati će nas dragi prijatelji iz Srbije Del Vintarijum, Mashlady, Darez i Lewangz.

Lokacija: Masters , Zagreb
Vrijeme: 30.10.2018., 21h-03h
Upad: 15 kn

Del Vintarijum & Mashlady
Bračni dub dvojac iz Odžaka (Srbija) DelVintarijum & Mash Lady, aktivno su počeli sa selektiranjem 2016. godine. Od tada pa do danas nastupali su u mnogim gradovima i festivalima šireći zvuke rootsa, new rootsa, digital duba, dub steppera i zalažu se za širenje reggae i dub kulture.

Unity Sound, prvi je transpanonski sound, sound koji najbolje živi, a čine ga dva vrlo ambiciozna lelemuda: selektor Darez i Mc Lewangz. Ovaj dvojac već pet godina radi zajedno ali uvijek pod drugim imenom. Ideja za tako specifičan bezimeni kolektiv u njima se kuhala dugo.  Tijekom godina nesigurne vožnje surađivali su s mnogim poznatim imenima, prezimenima i nadimcima kao što su Hornsman Coyote, Digitron Soundsystem, Zenicafaria Sound, Bass-ul-Ulema, Slavonia Vibes Syndicate, Boca Soundsystem, Bass Matters Soundsystem, Jahmessenjah Sound i mnogi drugi…

Darez Selecta dolazi iz Subotice, a od 2010. aktivno sudjeluje na reggae-dub sceni i iza sebe ima brojne nastupe širom regije, a nije bio izostavljen i na festivalima kao što su Trenchtown Festival, Regeneracija Dunava, Ritual Fest, Vodova Fest, Seasplash Festival, Reunited Festival, Gotiva Fest, Exit. Imao je prilike nastupati s mnogim poznatim imenima iz zemlje i regiona kao što su Hornsman Coyote, Digitron Soundsystem, Zenicafaria Sound, Ital Vision, Zentash Gigawatt Dubz, Jaribu Sound, Kantri Man, Lewangz, Chakka, Mefa, BHC Sound System, Jahmessejah Sound System, One Woman Army In Dub i mnogi drugi... Također  je pozornicu dijelio i s bendovima kao što su Del Arno Band, Raggalution, Killo Killo Banda, Dečja Radost, Zion Crew, Sopot... Njegov zvuk je karakterističan po fuziji roots, reggae, dub, steppas dub muzike. Aktivno se zalaže za širenje rasta kulture i reggae-dub scene u Subotici organiziranjem mnogobrojnih događaja proteklih godina.
Tekst:  

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"