logo-t

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

  Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

 • UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

  UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Vijesti
21. Studeni 2018

Reggae utorak: Inka, Pudlika, Keso Selecta

Novi utorak
Vrijeme je za još jedan Reggae Utorak U Mastersu! 27.11. odlazimo u mračne dubine duba i dubstepa, a predvode nas Inka, Pudlika i Keso Selecta. Ulaz besplatan, donacije su dobrovoljne. Dubbing is a must!

Inka
Inka je jedan od osnivača Education TV-a te član Volumen kolektiva iz Zagreba kojem se pridružuje 2014. godine. Najmlađi je dubstep ambasador, a već reda svirke kako na domaćim tako i na susjednim terenima. Ljubav prema dubstepu odvela ga je na gostovanja izvan granica(Austrija / BIH) te na nekoliko domaćih festivala(VUBass / Membrain / Seasplash / Reunited). 2015.godine pokreće EducationTV, platformu za promicanje underground kulture u Zagrebu te svojim angažiranjem oko Education TV-a doprinosi sveukupnoj underground elektroničkoj sceni, dok s Volumen ekipom fura istinsku ljubav prema dubstepu i razvitku dubstepa u Hrvatskoj.Osim za gramofonima, možete ga zateći i s kamerom ili sprejem u ruci.

Pudlika
Pudlika je naš dragi dubstep prijatelj iz Zagreba i veliki zaljubljenik u sporiju, groovy i manje nervoznu glazbu. Strastveni je sakupljač vinila, a svoju kolekciju će nam predstaviti u širem rasponu nego inače. Kaže da ne voli termin "DJ", ne voli nabrajanja puštao tu puštao tamo, a najmrskije su mu pretenciozne najave.

Keso Selecta
Rasta Altitude Sound (R.A.S.) aka Keso Selecta mladi je reggae/roots/dub/steppers/dancehall izvođač.
Tekst:  

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"