logo-t

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

  Brain Damage provozao KSET kroz 20 godina svog stvaralaštva

 • UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

  UNESCO dodaje reggae na popis svjetske kulturne baštine

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Vijesti
28. Studeni 2018

Reggae utorak: Haris Pilton

Utorkom uživo
Milovatelj duša, opijač glava i rasturač kukova, viđen je u svim čergama od Vardara pa do Triglava, vatren kao flamenko u getu, hladan kao špricer u zimi, on prstima šapuće, on usnama miluje, ciganskom magijom skida uroke, prokletstva, nevinost i kurje oči. Otvara srca, a kirurg nije, spaja čakre, a Hindus nije, otima konje, a konjokradica nije! O lubenicama i mladim djevojkama da i ne govorimo, čisto da ne ureknemo, on stotinu jezika govori, te čelična vrata otvara, nomad u duši komad ljudine nosi. On je jedan jedini - Haris Pilton!

Pionir gipsy duba, član i producent projekata Kali Fat Dub, The Ufoslavians i Doggy Brasco. Ovaj put će nam 'uživo' predstaviti svoj sasvim svjež i najnoviji roots reggae materijal napravljen u old school stilu 70-ih i 80-ih godina - zlatnog doba reggae glazbe. U repertoaru od 15 autorskih pjesama koje uskoro izlaze i na albumu, Haris će nas povesti u šetnju raznim podstilovima reggae-a kao što su dub, roots, ska, lovers rock, rocksteady, rubadub i early dancehall. Poslije nastupa uživo nastavlja sa selekcijom finnest ethno dub-a do kasnih sati.
https://soundcloud.com/harispilton

Krećemo u 21h uz vodstvo našeg svemirskog kauboja Luke Skygazera, koji će nam zračiti toplinu i lakoću postojanja kroz pokret i selekciju reggae milozvuka.
Donacija 20 kn. 
Tekst:  

Recenzije

Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"
Weeding Dub - "Another Night Another Day"