logo-t

 • Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

  Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

 • Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

  Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

 • Ska glazba sa stilom

  Ska glazba sa stilom

 • Alpha Steppa Meets Nai-Jah -

  Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Vijesti
17. Prosinac 2018

One Dread na Fuliranju

ZaFULirajte na One Dread
Fuliranje na Strossmayerovom trgu do kraja prosinca prava je oaza zabave, glazbenog i gastro guštanja. Ako ste pomislili da ste čuli, vidjeli i okusili baš sve, razmislite još malo, uz 40 gastro kućica tu je i sedam kupola s raznovrsnim sadržajima i mnogo neotkrivenih kutaka.

Uz mnoštvo domaćih i stranih DJ-a (KADO, Nik Orosi, Ilija Rudman, ZOZO, Simon O’Keeffe, Bobby Beige, Abel, Itch, Sladoled, hrwoE) u predbožićnom tjednu čekaju vas i dva vruća koncerta. U četvrtak 20.12. na Strossovom trgu nastupa vesela roots-reggae-dancehall ekipa, One Dread. Tena, Nika, Tea i band zagrijat će vas i rasplesati na partiju za pamćenje. Večer uoči Badnjaka, 23.12., vraćamo se dobrom starom rocku i countriju uz Johnny Cash Tribute Band - Wanted Man. Ponedjeljkom predvečer Strossmayerov trg s veseljem dočekuje studente Glazbene akademije.

Osim glavnog stagea, program Fuliranja ove godine održava se na još jednoj pozornici, u Schmeck grijanoj kupoli. U ponedjeljak 17.12. u 19 sati nastupa Studio Smijeha s programom ‘I hate Mondays - best of open mic. U utorak od 18 sati miksa DJ Aldo Morro, a Wednesday Vibes od 18 sati začinit će DJ hrwoE. U četvrtak nam dolazi Klapa Kampanel koja od 18 sati donosi dalmatinsku vibru na Fuliranje. Petak je funky dan uz Tom Buga, u subotu fuliraju DJ’i Yakka i Pablo Panda, a nedjelja je lagana uz Sunday Acoustic Sessions i Matta Graftona od 19:00 sati.
Tekst:   PR

Recenzije

Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"
Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"