logo-t

 • Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

  Seasplash se seli u Šibenik i dovodi kraljeve duba i reggaea

 • Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

  Che Sudaka i Gustafi obilježili dan migranata u Rijeci

 • Ska glazba sa stilom

  Ska glazba sa stilom

 • Alpha Steppa Meets Nai-Jah -

  Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"

 • Del Arno Band objavljuje album

  Del Arno Band objavljuje album

 • Alpha Steppa dolazi u Zagreb

  Alpha Steppa dolazi u Zagreb

nike

Događanja
Vijesti
22. Prosinac 2018

Novo izdanje RAW-a u Pločniku

Dub Alibi, Millah & RAS
Pločnik, Zagreb
3. siječanj 2019., 21h-02h
Ulaz besplatan 

Dub Alibi
East is the best, west is the test! Gospodična Nynah i gospon' Kiwi dolaze nam iz Mastersove reggae pećnice gdje već godinama tešu srca i gube sluhove. Krenuli na zajedničko putovanje selekcijom kroz heartbeat reggae frekvencije - od starog rootsa i rub a duba do righteus dubwiseova i teških digitala. Uz puno ljubavi i još više zajebancije kontrastiraju ozbiljne spirituale s neopterećenim goofy stand-upovima inna who cares for wicked dem stilu. Uzmite si alibi za srčanu reggeneraciju ili samo dance your troubles away! Dub Alibi plays no lullaby!

Millah (Pula)
Milla Ledinski aka Millah dolazi iz Pule i glazbom se bavi još od djetinjstva. Počela je s jazzom, soulom i R&B - om kako bi se prije prije skoro godinu dana pronašla u dub/reggae glazbi. Počela je s obradama Pupajima te nastavila s autorskim stvarima. Sve to radi s Lukom Landićem aka Boombardubom koji je također iz Pule, točnije iz Vodnjana. Zajedno pišu tekstove te ih prenose u glazbu! Svoj prvi nastup imala je na Seasplashu 2018. godine gdje je imala priliku isprobati čari nastupanja pred publikom koja ima iste interese kao i ona. Svoj stil opisuje kao opušteni, improvizirani te prenosi sve svoje muzičko znanje i nema klasičan MC nastup nego kaže kako više pušta glas i bazira se na samom vokalu.

Rasta Altitude Sound – Keso 
Rasta Altitude Sound (R.A.S.) aka Keso Selecta je mladi reggae/roots/dub/steppers/dancehall izvođač koji promovira rasta kulturu, jedinstvo i ljubav. Njegov stil se može opisati kao kombinacija starijih izdanja s novim ukomponiranih s veselim zvukovima dub sirena.
Tekst:  

Recenzije

Alpha Steppa Meets Nai-Jah - "The Great Elephant"
Black Uhuru - “As The World Turns”
Brain Damage - "¡Ya No Màs!"
Max RubaDub – "Style & Passion"
Jah Schulz - "A Railroad Session"